Stoneleigh Office

The brief for this project was to create a space at the end of this long garden unused part of this garden for an office, storage and entertaining space.

The budget for this project was £20k and the completed project came in at just over £18k.

We started by preparing the space and pumping a concrete base.

The floor, frame and roof was then constructed in timber to for the shell of the office. A skin was then added to the externals before insulation and weather proofing was added before adding the electrics and internal skin.

The outside of the office was then clad in Cedar and the roof was finished with a rubber waterproof membrane.

The inside of the office was then plaster boarded and decorated before finishing the electrics and finishing with UPVC French doors and Windows.

We finished the project by laying slabs to finish the outside entertaining space and a new shed for storage.

1/1

©2020 WeHomeWork. Proudly created with Wix.com

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram